Rec, Carrer

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Rec, Carrer

Termes equivalents

Rec, Carrer

Termes associats

Rec, Carrer

12 Descripció arxivística results for Rec, Carrer

12 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Estudi històrico-arquitectònic de la finca del carrer Antic de Sant Joan 14-16

L'actual propietat està configurada oper dos edificis que, malgrat les seves similituds arquitectòniques, disposen d'algunes característiques dessemblants. L'edifici més septentrional presenta una planta rectangular de forma lleugerament trapedoïdal i l'altre habitatge disposa d'una planta amb el doble real de dimensions que l'edifici anterior. Els dos edificis presenten dos nivells, planta baixa i pis. Es va construir l'any 1801.

[Expedient d'enderroc a la finca del carrer Rec, 52-54, Bonaire, 6 i carrer Calders, 17]

  • Documentació sobre l'enderroc de la finca i els seus porxos. Recuperació de materials de pedra tallada de la façana de Rec, 52. Informe de declaració de ruina de l'edifici. -- L'expedient conté estudi geotècnic, fotografies, plànols i informes varis, entre ells "informe del proyecto de revisión del católogo realizado por Pere Beseran y Lourdes Mateo"
  • Conté "Estudi de patrimoni sobre els porxos del Rec"

Memòria de la intervenció al carrer Antic de Sant Joan 1-5,2-12 / carrer del Rec, 36 / passseig del Born al Districte de Ciutat Vella de Barcelona (Barcelonès): dates de la intervenció: Del 13 de novembre de 2017 al 8 de juny de 2018

Excavació i registre de rases búnquers i pous per renovació de clavegueram. S'han documentat estructures habitacionals i carrers del barri de la Ribera amb cronologies entre els segles XIII-XVIII. Documentació també d'una necròpolis romana del s. II D.C.

Global Geomática

Resultats 1 a 10 de 12