Prim, Rambla

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Prim, Rambla

Termes equivalents

Prim, Rambla

Termes associats

Prim, Rambla

3 Descripció arxivística results for Prim, Rambla

3 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Intervenció a la casa pairal de Can Nyau de Besòs al districte de Sant Martí i Sant Andreu

L'any 1983 arran de les obres per soterrar les línies d'alta tensió i de la construcció d'una nova canalització de les aigües pluvials es van realitzar uns sondejos que van proporcionar material ceràmic ibèric, romà d'època flàvia i medieval. Hi ha croquis que delimita l'aqueducte i una zona d'enterraments.

Memòria de la intervenció en l'espai delimitat pel carrer d'Espronceda, carrer del Clot / carrer de la Sagrera / ronda Sant Martí / carrer de Josep Soldevila / passeig de la Verneda / Via Trajana i rambla Prim, en les obres de la "Plataforma de la Línia d'Alta Velocitat Madrid-Zaragoza-Frontera francesa. Tram: "Acessos a l'estació de la Sagrera", al Districte de Sant Andreu i Sant Martí (Barcelona, Barcelonès): dates d'execució: del 7 de desembre de 2010 al 23 de maig de 2015

Documentació de les restes d'una de les masies de Sant Martí de Provençals, la masia Can Iglésias, així com d'estructures agrícoles: murs de terrasses agrícoles i canals de regadiu. Sota el carrer de Bonaventura Gispert, hem localitzat part de l'antic camí de la riera d'Horta que amortitzava la riera d'Horta, a la qual hem localitzat un assut i també alguns dels murs que l'han canalitzat al llarg del temps.

Còdex