Pou

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Pou

Termes equivalents

Pou

Termes associats

Pou

151 Descripció arxivística results for Pou

151 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Informe para la comisión de patrimonio : c. Jaume Giralt, c. Fonollar,La foneria,noviembre 98 - enero 99

  • L'excavació ha permès visualitzar les diferents activitats artesanals que es realitzaven a l'edifici al llarg dels s. XVIII i XIX. Destaca la presència d'un paviment del s. XIV, així com un pou adossat a un mur gòtic del s. XV. Degut a les fortes modificacions que va patir la façana durant el s. XVII, no es pot assegurar l'existència d'edificacions anteriors. -- No hi ha memòria
  • Adjunt informe preliminar
  • Text en castellà

Informe sobre control de treballs d'excavació a la placeta del Pi i a la plaça Ramon Amadeu : maig - juny 1991

L'excavació ha permès documentar diferents fragments ceràmics de cronologia diversa (s. II dc, s. XIV, i entre el s. XVII i XIX), restes òssies d'animals i restes de ferro. També s'ha documentat un pou mort totalment buit de materials. A la plaça Ramon Amadeu no es va localitzar res.

Informe-memòria dels treballs de prospecció del solar del pàrking del Convent dels Àngels II : febrer - maig de 1994

  • Troballa de diferents estructures muràries i pous d'època contemporània, relacionats amb antics edificacions. També s'ha documentat un conjunt ceràmic d'època moderna bastant contaminat per les actuacions urbanístiques al llarg dels anys. -- Text en castellà (excepte introducció i annexes)
  • Inclou no relligats 2 f. d'inventari de material.

[Intervenció a la plaça de l'Angel] : [rases Telefònica]

  • Sembla ser que la intervenció va proporcionar diverses restes de fonamentacions i murs d'època romana, així com estrats amb restes materials també romans. A la zona de la plaça de l'Angel es va localitzar les restes d'un pou de cronologia no determinada. -- No hi ha memòria. La documentació consta de les fitxes UE i dibuixos, croquis.
  • Descripció feta a partir de la fitxa de la Carta Arqueològica

[Intervenció al Passeig Colom, núm. 6]

Arran de les obres de rehabilitació es va fer la intervenció amb l'obertura de 8 sondejos. Va permetre documentar diferents fonaments i clavegueres d'època contemporània. També s'exhumaren un pou i altres fonaments de mur que semblaven més antics. I també es va recuperar material a un estrat de sorres que s'interpretà com la platja d'època romana. -- No hi ha memòria. Informació treta d'informes i de la fitxa de la Carta Arqueològica. Conté documentació administrativa, informes, i topografia.

Resultats 1 a 10 de 151