S'estan mostrant 10 resultats

Descripció arxivística
Rodríguez Fernández, Conxi
Vista prèvia d'impressió View:

Informe i memòria científica de la intervenció arqueològica preventiva realitzada a la finca núm. 17 del carrer Carders de Barcelona :

S'ha recuperat un mur de càrrega que formaria part del fonament d'una de les parets del darrer arranjament de la parròquia de Sant Cugat. S'han documentat restes d'un paviment del s. XVII i un alt contingut de restes antropològiques remogudes, que pertanyen a un antic cementiri.

Memòria científica sobre les actuacions i resultats dels sondeigs arqueològics realitzats a la finca núm. 40 del carrer Flassaders de Barcelona : rebliment dels testimonis estructurals apareguts

  • La intervenció es realitza sobre una finca que forma part de l'espai que ocupà l'antiga Seca (fàbrica de monedes) de Barcelona. L'excavació permet establir una seqüència cronològica des del s.XIII fins al s.XX. Un cop finalitzats els treballs arqueològics, es va procedir al rebliment de les cales obertes.-- Inclou informe: Classificació de les monedes procedents de les excavacions al carrer Flassaders 40 de Barcelona
  • Maria Clua i Mercadal, Gabinet Numismàtic de Catalunya (MNAC) .-- 2004 . -- 10 p.
  • CD de la PIA [Z2.3]

Memòria científica sobre les actuacions i resultats dels sondeigs realitzats a la finca núm. 58 del carrer Arc del Teatre de Barcelona :

S'han documentat restes d'elements constructius associats a un magatzem (s. XIX), així com la façana i elements constructius associats al Cinema Colon (1923), molt malmesos degut als bombardejos de la Guerra Civil.