Bonaire, Carrer

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Bonaire, Carrer

Termes equivalents

Bonaire, Carrer

Termes associats

Bonaire, Carrer

6 Descripció arxivística results for Bonaire, Carrer

6 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Estudi històrico-arquitectònic de la finca del carrer Antic de Sant Joan 14-16

L'actual propietat està configurada oper dos edificis que, malgrat les seves similituds arquitectòniques, disposen d'algunes característiques dessemblants. L'edifici més septentrional presenta una planta rectangular de forma lleugerament trapedoïdal i l'altre habitatge disposa d'una planta amb el doble real de dimensions que l'edifici anterior. Els dos edificis presenten dos nivells, planta baixa i pis. Es va construir l'any 1801.

[Expedient d'enderroc a la finca del carrer Rec, 52-54, Bonaire, 6 i carrer Calders, 17]

  • Documentació sobre l'enderroc de la finca i els seus porxos. Recuperació de materials de pedra tallada de la façana de Rec, 52. Informe de declaració de ruina de l'edifici. -- L'expedient conté estudi geotècnic, fotografies, plànols i informes varis, entre ells "informe del proyecto de revisión del católogo realizado por Pere Beseran y Lourdes Mateo"
  • Conté "Estudi de patrimoni sobre els porxos del Rec"

Memòria de la intervenció arqueològica a la plaça de les Olles 8 - 9B, passatge del Palau, 8 de Barcelona : 6 - 29 d'agost de 2003

Troballa de part d'un mur d'època moderna que segurament es va enderrocar a final del s. XVIII per urbanitzar-se definitivament entre 1820 i 1825. També s'ha recuperat fragments ceràmics d'època medieval i d'època moderna.